Doe mee

Vul je postcode in zodat we je snel kunnen helpen met je aanvraag

Laat kinderen meedoen! Leergeld ondersteunt kinderen uit gezinnen met geldzorgen. Denk hierbij aan ondersteuning door middel van een laptop of muziekles. We vinden het belangrijk dat elk kind echt kan meedoen. Jouw bijdrage zorgt ervoor dat elk kind kansrijk is en kennis, vaardigheden en eigenwaarde ontwikkelt.


Doe mee als vrijwilliger


Zet je in voor de mensen in jouw omgeving. Leergeld Geldrop-Mierlo en Heeze Leende is altijd op zoek naar betrokken vrijwilligers. Intermediairs die huisbezoeken doen kunnen we altijd gebruiken, met name in Heeze/Leende/Sterksel en Mierlo! Het team van 5 vrijwillige coördinatoren werkt iedere woensdag op kantoor in de Weeffabriek in Geldrop.

Interesse? Stuur een mail naar bestuur@leergeldgeldrop.nl en we nemen snel contact met je op.

Doe mee als donateur

Alle kinderen mogen meedoen is het motto van Leergeld. Leergeld Geldrop-Mierlo wil er voor zorgen dat alle kinderen in de Gemeente Geldrop-Mierlo en Heeze Leende kunnen meedoen, ongeacht de financiële situatie van het gezin. Zo kunnen kinderen uit gezinnen met een krappe beurs zich beter ontwikkelen en vermindert de kansongelijkheid. Maak het verschil in het leven van een kind en steun lokaal.

Je kan een eenmalige gift overmaken op rekeningnummer NL 18 RABO 0129767980 ten name van Stichting Leergeld Geldrop-Mierlo o.v.v. 'donatie van ...

Stichting Leergeld Geldrop Mierlo heeft een ANBI status. Daardoor kunt u de gift aftrekken van de belasting tijdens de belastingaangifte.

Doe mee als partner

Werk mee aan de toekomst van kinderen. Stichting Leergeld Geldrop-Mierlo, Heeze-Leende is altijd op zoek naar partners. Partners kunnen bedrijven, instellingen, clubs of particulieren zijn, die via een financiële bijdrage, producten en diensten hun steentje willen bijdragen.

Bel naar 06-53131444 om de mogelijkheden voor samenwerking te bespreken. Of mail naar bestuur@leergeldgeldrop.nl