Overzicht actueel

Hieronder vind je het laatste nieuws over onze activiteiten, acties en mijlpalen van onze organisatie.

Vul je postcode in zodat we je snel kunnen helpen met je aanvraag


Vakantiessluiting

Het kantoor van Stichting Leergeld is in de zomervakantie gesloten van donderdag 11 juli t/m dinsdag 13 augustus. Wij wensen jullie allemaal een fijne vakantie en voor de vertrekkers een gezonde en veilige terugkomst.

Stichting Leergeld ontvangt cheque van Lenssen voor Mannen

https://geldrop-mierlo24.nl/home/artikel/100531/Stichting-Leergeld-ontvangt-cheque-van-Lenssen-voor-Mannen

Fijne Paasdagen

Met Leergeld naar Dierenrijk

Beste familie, Namens Leergeld Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende-Sterksel hebben we ook dit jaar een uniek extraatje voor onze kinderen (in de leeftijd tot en met 17 jaar) én hun ouders! Op de volgende 3 zaterdagen kunnen kinderen en ouders die bekend zijn bij onze Leergeldstichting GRATIS kaartjes aanvragen voor een dagje uit bij Dierenrijk Europa in Nuenen. • Zaterdag 4 mei • Zaterdag 13 juli • Zaterdag 10 augustus Het enige wat je moet doen, is een mail sturen naar info@leergeldgeldrop.nl en de volgende vragen beantwoorden: • Voor welke datum wil je tickets? • Voor – en achternaam én de leeftijd van alle gezinsleden die meegaan • Uw gezinsnummer: XXX De kaartjes zijn persoonlijk en komen op naam. We zien graag jullie aanmelding! Hartelijke groet, Stichting Leergeld Geldrop-Mierlo, Heeze-Leende-Sterksel

Gesloten t/m 9 januari 2024

Wij gaan er even tussenuit. Van 21 december t/m 9 januari zijn we er niet. We wensen iedereen Prettige Feestdagen!

Vakantiesluiting 24 juli t/m 21 augustus

Wij gaan er even tussenuit. Van 24 juli t/m 21 augustus zijn we gesloten. We wensen iedereen een fijne zomer!

Boek voor Oekraïense vluchtelingen

Op maandag 14 november hebben we voor de Oekraïense vluchtelingen die in Geldrop verblijven namens Leergeld Geldrop-Mierlo 25 boeken basiscursus Nederlands voor Oekraïeners mogen aanbieden. We zijn blij dat we als Leergeld ons steentje kunnen bijdragen.

Met Leergeld naar Dierenrijk

In 2022 hebben we in samenwerking met Dierenrijk 3 zaterdagen georganiseerd waarop kinderen van Leergeld met hun ouders gratis een dagje naar Dierenrijk mochten. Een leuk begin van de zomer- en herfstvakantie!

Met mijn hoofd boven water of kopje onder?

Afgelopen periode heeft Sam& onderzoek gedaan naar de impact van Leergeld en onze samenwerkingspartners Jeugdfonds Sport & Cultuur, Stichting Jarige Job en Nationaal Fonds Kinderhulp.